Nieuwsbericht Gebiedsaanpak Binnenhof

Gepubliceerd op: 03 november 2020 11:10

Op 3 november heeft voor de woningeigenaren in de Binnenhof (exclusief VvE-leden) de online informatieavond (webinar) van het Duurzaam Bouwloket plaatsgevonden. Tijdens de presentatie werden woningen uit de wijk als voorbeeld genomen om aan te tonen welke maatregelen het wooncomfort en de woningwaarde kunnen verhogen en de vaste lasten kunnen verlagen.

Dit webinar zal beschikbaar worden gesteld om terug te kijken op 10 november 19.30 – 20.30 en 12 november 20.30-21.30. Je kunt je hier voor inschrijven via https://www.duurzaambouwloket.nl//webinar-binnenhof. Verder vindt u op www.duurzaambouwloket.nl/wijkaanpak-binnenhof de rapporten van de voorbeeldwoningen en het aanmeldingsformulier voor het collectief. Inwoners uit deze wijk kunnen zich via de site ook nog aanmelden bij de EnergieAmbassadeurs voor een gratis infraroodscan. En op 14 november zal voor inwoners van de Binnenhof een mobiele showroom opgesteld staan in de wijk. Hier kunt u een adviseur vragen stellen over maatregelen voor uw woning en installaties bekijken.

Deze activiteiten maken uit van een zogeheten gebiedsaanpak. Binnenkort zal een nieuwe aanpak opgezet worden op een andere locatie in Leiderdorp. Inwoners uit het projectgebied ontvangen hier te zijner tijd een brief over.