Nieuwsbericht Gedeeltelijke afsluiting Hoge Rijndijk

Gepubliceerd op: 30 maart 2010 00:00

De Hoge Rijndijk, ter hoogte van het viaduct onder de A4, is van 6 tot en met 29 april afgesloten voor het verkeer. In die periode worden heiwerkzaamheden verricht voor de plaatsing van combi-/damwanden. Deze zijn nodig voor de verbreding van de A4. Het gemotoriseerde verkeer wordt omgeleid via de N11 en de Willem van de Madeweg/Burgemeester Smeetsweg. De omleidingroute wordt met borden aangegeven.

Voor fietsers en voetgangers wordt een tijdelijk fiets-/voetpad aangelegd. Hier maken ook hulpdiensten gebruik van. Tijdens het verplaatsen van buispalen kan het (fiets)verkeer kort worden tegengehouden door verkeersregelaars vanwege de veiligheid.

Volledige stremming
Van 27 april (7.00 uur) tot en met 29 april (17.00 uur) is het verkeer volledig gestremd. Dit wordt ruim van tevoren met borden aangegeven. De omleiding voor fietsers/voetgangers loopt dan via het Baljuwpad of over de brug Oude Rijn.

Meer informatie
Als u vragen heeft over de verbreding van de A4 kunt u bellen naar de Centrale Informatielijn 0900 - 444 33 22. Om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden, kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief die de aannemer namens Rijkswaterstaat uitgeeft door een e-mail te sturen naar: nieuwsbrief.A4BL@bamciviel.nl. Of kijk op: www.rijkswaterstaat.nl/A4

Zie bijlage voor busomleiding (bus 169, 186, 187) in Zoeterwoude.