Nieuwsbericht Gemeente Leiderdorp doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route!

Gepubliceerd op: 04 augustus 2020 09:55

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar huiseigenaren inclusief VvE-leden hun ervaringen delen met het duurzaam maken van hun woning. Zo kunnen mensen zich het hele jaar oriƫnteren op duurzaam wonen door de voorbeelden en ervaringsverhalen te bekijken of door vragen te stellen aan de huiseigenaren. Het is ook mogelijk om een duurzaam huis te bezoeken. Gemeente Leiderdorp ondersteunt dit initiatief en moedigt inwoners aan hun woning aan te melden als voorbeeld.

Door het jaar heen zijn er verschillende activiteiten, zodat bezoekers duurzaam wonen in de praktijk kunnen zien en ervaren. Op 31 oktober en 7 november openen in heel Nederland huiseigenaren hun deuren voor mensen uit de omgeving.

Heeft u ervaring opgedaan met het toepassen van duurzame maatregelen zoals isolatie, zonnecollectoren of bijvoorbeeld een warmtepomp? Dan kunt u kennis en ervaringen delen door uw woning aan te melden via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden. U kunt uw woning ook tot 8 september aanmelden voor de landelijke verkiezing 'Duurzaamste Huis van Nederland'. Meer informatie vindt u op www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing.

Duurzame huizenroute Leiderdorp