Nieuwsbericht Gemeentepolis 2021

Gepubliceerd op: 17 november 2020 14:55

De nieuwe premies voor de collectieve gemeentepolis in 2021 zijn inmiddels bekend. Heeft u een inkomen tot 120% van het sociaal minimum? Dan kunt u via het minimabeleid gebruik maken van de gemeentepolis bij Zorg en zekerheid. Hierbij krijgt u korting op de basisverzekering en betaalt de gemeente mee aan een aanvullend pakket. Hierdoor betaalt u geen of een lagere premie voor de aanvullende verzekering. In 2021 kunt u kiezen tussen de basis, standaard en toppolis. In deze folder vindt u meer informatie.

Wilt u hulp bij het kiezen van de juiste zorgverzekering?
Via www.gezondverzekerd.nl kunt u een keuzehulp invullen om te bezien welke polis goed bij uw situatie past. U vindt hier ook de tarieven en meer informatie over de vergoedingen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer hulp bij het kiezen? Dan kunt u gebruik maken van een online spreekuur van Zorg en zekerheid. Aanmelden hiervoor kan via; https://spreekuur.gezondverzekerd.nl/zorg-en-zekerheid. U kunt Zorg en zekerheid ook bellen op (071) 5825550 (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur).

Wilt u de zorgverzekering aanvragen? Of wilt u meer informatie over het aanvragen?
Ga dan naar de website van de gemeente Leiden: www.leiden.nl/hulpbijlaaginkomen en klik op minimabeleid Leiderdorp en collectieve aanvullende zorgverzekering. De medewerkers van het minimabeleid (gemeente Leiden) zijn telefonisch te bereiken via 14071 (maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.30 en 12.30 uur). Overstappen naar Zorg en zekerheid of het wijzigingen van uw huidige verzekering bij Zorg en Zekerheid is mogelijk tot en met 31 december 2020.