Nieuwsbericht Genomineerden Leiderdorpse Ondernemersprijs 2011 bekend

Gepubliceerd op: 21 december 2011 00:00

logo Leiderdorpse OndernemersprijsC1000 Peter de Jong, de Spakenburgse Visspecialist, Touch of Beauty, Groene Hart Cruises en Medisch Centrum Kinderwens zijn genomineerd voor de Leiderdorpse Ondernemersprijs (LOP). De eerste drie in de categorie detailhandel en de laatste twee in de categorie bedrijven. In iedere categorie wordt één prijs uitgereikt. Op 18 januari 2012 worden de winnaars bekend gemaakt. Dat gebeurt om 19.30 uur tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) in de Dorpskerk aan de Hoofdstraat. 

De genomineerden zijn maandag 19 december bekendgemaakt door de beoordelingscommissie. De commissie bestaat uit wethouder Herbert Zilverentant van economische zaken, voorzitter van de LOV Wim Laman, mevrouw A. den Breejen van de Kamer van Koophandel Leiden en notaris Marc Neve. Zij maakten een selectie uit de kandidaten die burgers en bedrijven hebben opgegeven als hun lievelingsondernemer. Deze ondernemers zijn beoordeeld op verschillende facetten te weten innovatie, milieubewust zijn, klantgerichtheid, uitstraling van de winkel, betrokkenheid bij Leiderdorp, omzet, werkgelegenheid en scholing. 

De Leiderdorpse Ondernemersprijs is een initiatief van de gemeente Leiderdorp en de Leiderdorpse Ondernemers Vereniging (LOV) en wordt eens in de twee jaar uitgereikt. De winnaars ontvangen het beeld Vleugel van de kunstenaar Ton Willemse.

Bekijk het filmpje van Unity.