Nieuwsbericht Gezocht: enthousiaste inwoners met ideeën over recreatie

Gepubliceerd op: 04 maart 2015 11:50

Iedereen heeft een eigen definitie van recreatie. En met vele invullingen van de definitie zijn er ook vele ideeën en perspectieven hoe je tegen recreatie aan kan kijken. De gemeente Leiderdorp wil voor de recreatie van de toekomst bedrijven, maatschappelijk middenveld en inwoners bijeen brengen, hen faciliteren en de kennis en capaciteiten van deze partijen benutten. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste inwoners die ideeën hebben over en bij willen dragen aan het recreëren in Leiderdorp van morgen.

Om het gesprek over recreatie vorm te geven, organiseren wij op donderdagavond 26 maart van 17.30 tot 21.30 uur een inspiratiebijeenkomst. Centrale vraag is: “Welke kansen ziet u om de recreatiemogelijkheden in Leiderdorp te versterken en wat kunt u daaraan bijdragen?”

Over deze vraag discussiëren we met zo’n 50 mensen die een binding hebben met recreatie en Leiderdorp. Het perspectief van de gebruiker - de recreant, de bezoeker - mag op deze avond niet ontbreken. Bent u inwoner van Leiderdorp, heeft u ideeën over het recreëren van morgen en denkt u een goede bijdrage aan de discussie te kunnen leveren? Geeft u zich dan op voor deze bijeenkomst. Vanwege een evenwichtige samenstelling vanuit verschillende doelgroepen zijn we op zoek naar ongeveer 10-15 personen die worden gekozen uit de aanmeldingen.

Aanmelden kan tot 16 maart 2015 via recreatieLeiderdorp@leiderdorp.nl . Vermeld in de mail in ieder geval uw naam en telefoonnummer. Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging en nadere informatie over het programma van de avond.

Heeft u eerst nog vragen? Neem dan contact op met Arnoud Nierop , e-mail recreatieLeiderdorp@leiderdorp.nl.