Nieuwsbericht Gezocht: enthousiaste inwoners om mee te denken

Gepubliceerd op: 30 april 2014 00:00

Rijkswaterstaat vertrekt medio 2014 uit het informatiecentrum A4/HSL in de Bospolder. Het werk aan de A4 is dan klaar. De gemeente Leiderdorp wil het karakteristieke gebouw op deze bijzondere plek tussen stad en land daarna een nieuwe bestemming geven. We denken aan een invulling die met het Groene Hart te maken heeft.

Om die gedachte vorm te geven, organiseren wij op woensdagavond 14 mei 2014 van 19.00 tot 21.30 uur een inspiratiebijeenkomst. Centrale vraag is: hoe kunnen we op deze locatie een landmark met aantrekkingskracht realiseren?

Over deze vraag discussiëren we met zo’n 40 genodigden met kennis en kunde van het gebied, gebiedsinrichting en ondernemerschap. Het perspectief van de gebruiker - de recreant, de bezoeker, de toerist - mag op deze avond niet ontbreken. Bent u inwoner van Leiderdorp of omliggende plaats en denkt u een goede bijdrage aan de discussie te kunnen leveren? Geeft u zich dan op voor de inspiratiebijeenkomst. Vanwege een evenwichtige samenstelling vanuit verschillende doelgroepen zijn we op zoek naar ongeveer 15 personen. 

Aanmelden kan tot 6 mei 2014 via informatiecentrum@leiderdorp.nl . Vermeld in de mail in ieder geval uw naam en telefoonnummer. Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging en nadere informatie over het programma van de avond.

Heeft u eerst nog vragen? Neem dan contact op met Ivette van der Wiel of Achmed Achbari , e-mail  informatiecentrum@leiderdorp.nl.