Nieuwsbericht GGD Hollands Midden zoekt meer deelnemers gezondheidsonderzoek

Gepubliceerd op: 08 november 2016 09:45

In de week van 13 september viel bij ruim 1.600 inwoners van de gemeente Leiderdorp een vragenlijst van de GGD Hollands Midden in de bus met de uitnodiging mee te doen aan een groot gezondheidsonderzoek. Inmiddels heeft al een flink aantal inwoners de vragenlijsten ingevuld en teruggestuurd. Voor betrouwbare resultaten zijn er echter nog meer nodig. Ook een uitnodiging voor deelname ontvangen? Lees dan verder!

Waarom dit onderzoek?
In de vragenlijst staan vragen over onderwerpen zoals lichamelijke en geestelijke gezondheid, bewegen, contacten in de buurt en de eventuele behoefte aan hulp. Wat doet de gemeente Leiderdorp met deze informatie?

Hoe meer reacties, hoe beter de aanpak
Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe betrouwbaarder de uitkomsten van het onderzoek. De gemeenten kan haar plannen en activiteiten dan zo goed mogelijk afstemmen op de behoefte van haar eigen inwoners.

Uitnodiging ontvangen? U doet toch ook mee?
Alleen als u een uitnodiging heeft ontvangen, kunt u meedoen. Dit kan door de vragenlijst digitaal of schriftelijk in te vullen. Wij beschermen de privacy van uw gegevens volgens Wet bescherming persoonsgegevens.

Meer informatie over het onderzoek kunt u vinden op www.ggdhm.nl/onderzoek