Nieuwsbericht Groot onderhoud zwembad De Does

Gepubliceerd op: 14 mei 2012 00:00


Zwembad De Does in Leiderdorp is van 24 juni tot en met 19 augustus 2012 gesloten in verband met groot onderhoud. Tijdens het groot onderhoud wordt de hele zwemzaal aangepakt. Vanaf 20 augustus kunt u in een vernieuwd bad zwemmen.

Het groot onderhoud bestaat voornamelijk uit het vervangen van alle tegels in de zaal. Verder zullen er werkzaamheden worden uitgevoerd aan het leidingenstelsel, waarna er nog efficiënter met energieverbruik om kan worden gegaan.

"Vorig jaar tekende Sportfondsen Leiderdorp een nieuwe exploitatieovereenkomst voor vijf jaar met de Gemeente Leiderdorp. Hiermee is Sportfondsen Leiderdorp dus nog de komende jaren actief in het dorp. In de afgelopen jaren zijn diverse onderhoudswerkzaamheden bewust doorgeschoven, om te voorkomen dat we meerdere jaren na elkaar een aantal weken dicht moesten. Nu hebben wij besloten om het groot onderhoud in een keer volledig uit te voeren, zodat we er de komende jaren weer goed tegenaan kunnen”, zegt Sportfondsen Leiderdorp manager Walter van Krieken. Het groot onderhoud wordt uitgevoerd in opdracht van de gemeente Leiderdorp, eigenaar van de accommodatie.

Tijdens de sluiting is het dus niet mogelijk om van het zwembad gebruik te maken, alle badenkaarten en tegoeden worden automatisch met 8 weken verlengd. Voor mensen die in de sluitingsweken toch willen zwemmen heeft De Does een afspraak gemaakt met zwembad de Tweesprong in Roelofarendsveen. Zo kunnen de zwemmers op vertoon van hun Leiderdorpse magneetkaart daar met korting zwemmen.

De werkzaamheden aan het zwembad duren tot en met 19 augustus, na deze datum is het bad weer toegankelijk. Voor meer informatie over de sluiting en het groot onderhoud kunt u kijken op www.dedoes.nl.
wedstrijd bad