Nieuwsbericht Help vogels de winter door

Gepubliceerd op: 17 november 2010 00:00

De help de vogel de winter doorwinter staat weer voor de deur: koud, maar ook gezellig als je een warm huis hebt en genoeg te eten. Voor veel vogels is de winter een moeilijke tijd. Daarom kunnen kinderen op woensdag 24 november iets lekkers maken voor de vogels dicht bij huis. Het hoeft niet alleen voedzaam te zijn, het mag er ook leuk uitzien! Dus... aan de slag met zaden zoals pinda’s en zonnebloempitten, maar ook met dennenappels, (afgekoeld) frituurvet en andere natuurlijke materialen.

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar is er eens in de twee weken iets leuks te doen in het Milieu Educatief Centrum (MEC). De kosten bedragen 2 euro per deelnemer.

Deelnemers die verzekerd willen zijn van een plekje dienen zich van tevoren aan te melden bij het MEC via mec@natuureducatie.nl  onder vermelding van ‘help vogels de winter door’) of per tel. (071) 54 12 216. Er kunnen maximaal 25 kinderen deelnemen aan deze activiteit.

Mensen die op de hoogte willen blijven van de woensdagmiddagactiviteiten kunnen een e-mail sturen naar mec@natuureducatie.nl met als onderwerp ‘woensdagmiddagactiviteit’. Zij worden dan via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de activiteiten van het MEC.

Tot ziens in het MEC!

Het MEC is te vinden in sociaal cultureel centrum De Sterrentuin aan de Van Diepeningenlaan 110-E in Leiderdorp. Kijk voor meer informatie op www.natuureducatie.nl.