Nieuwsbericht Herfstbladerenfeest in het MEC

Gepubliceerd op: 20 oktober 2010 00:00

herfstcollageZe zijn er in de kleuren goudgeel, oranjebruin, vuurrood en zelfs sneeuwwit. Herfstbladeren; niet alleen verschillend van kleur maar ook van maat en vorm. Of ze nu gedroogd zijn of vers, er valt altijd wel iets leuks mee te maken zoals een slinger, een ketting of een mooie herfstcollage. En dat is wat we op woensdag 27 oktober gaan doen, in het Milieu Educatief Centrum (MEC). Eerst gaan we buiten in het park op zoek naar mooie bladeren en daarna  gaan we aan de slag.

Heb je zin om  mee te doen; geef je op bij het MEC via tel. (071) 54 12 216 of via e-mail: mec@natuureducatie.nl.
Het MEC organiseert eens in de twee weken een leuke activiteit rond een natuurthema voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Het begint altijd om 14.00 uur en het duurt twee tot drie uur. Voor deelname wordt een vergoeding gevraagd van 2 euro per kind.

Mensen die persoonlijk op de hoogte willen blijven van de woensdagmiddagactiviteiten, kunnen hun e-mailadres sturen naar het MEC met als onderwerp ‘woensdagmiddagactiviteit’. Zij worden dan via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de activiteiten van het MEC.

Tot ziens in het MEC!

Het MEC is te vinden in Sociaal Cultureel Centrum De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110-E in Leiderdorp. Kijk voor meer informatie op www.natuureducatie.nl.