Nieuwsbericht Het college ontmoet u graag

Gepubliceerd op: 21 november 2017 14:40

Het college is benieuwd naar uw ideeën, initiatieven voor uw straat, buurt of wijk. U kunt de collegeleden uitnodigen om bij u op bezoek te komen, een rondje met u te fietsen of komt u op de koffie bij de wethouder? Wij zijn graag met u in gesprek!

Het college komt graag bij u op bezoek
U kent uw eigen straat en buurt het beste. Het college komt graag bij u op bezoek om samen met u en door uw ogen uw straat of buurt te bekijken. Welke initiatieven, mooie plekjes zijn er en wilt u ons laten zien. Heeft u ideeën? Nodig ons en uw straat- en of buurtbewoners uit en wij komen naar u toe!

Op de fiets kom je verder
Op de fiets door uw buurt en wijk. Het college fietst graag met u op. Heeft u specifieke plekken die u onder de aandacht wilt brengen? Wij horen en zien graag waarom!
Burgemeester en wethouders zijn ook vrijwilliger voor Fietsmaatjes. Voor meer informatie hierover kijk op: www.fietsmaatjesleidenleiderdorp.nl.

FM BW Leiderdorp

Op de koffie in het gemeentehuis
De burgemeester en iedere wethouder heeft haar of zijn eigen portefeuille, eigen onderwerpen en verantwoordelijkheden. Wellicht heeft u ideeën en initiatieven die u graag bij hen onder de aandacht brengt. U kunt ons een e-mail sturen met uw voorstel en wij nemen contact met u op om een afspraak met een van de collegeleden te maken.

Wij nemen de koffie mee!
De gemeente beschikt samen met de gemeente Leiden over een Bus. De Bus komt naar u toe. Nodig ons uit en wij nemen koffie en stoelen mee. Wij zijn benieuwd naar de saamhorigheid in uw straat of buurt. Kent u elkaar? Onderhoudt u uw straat samen? Zijn er gezamenlijke initiatieven? Wat kunnen wij voor elkaar betekenen!

Mail ons via communicatie@leiderdorp.nl!

Laila Driessen burgemeester
Kees Wassenaar wethouder ruimtelijke ordening, wonen, economische zaken, verkeer
Jeff Gardeniers wethouder Onderwijs, openbare Ruimte, milieu, financiën en bedrijfsvoering
Angelique Beekhuizen wethouder jeugdzorg, Wmo, communicatie en media
Olaf McDaniel wethouder duurzaamheid, afval, sport, wijkgericht werken