Nieuwsbericht Het college ontmoet u graag

Gepubliceerd op: 21 november 2017 14:40

Het college is benieuwd naar uw ideeën, initiatieven voor uw straat, buurt of wijk. U kunt de collegeleden uitnodigen om bij u op bezoek te komen, een rondje met u te fietsen of komt u op de koffie bij de wethouder? Wij zijn graag met u in gesprek!

Het college komt graag bij u op bezoek
U kent uw eigen straat en buurt het beste. Het college komt graag bij u op bezoek om samen met u en door uw ogen uw straat of buurt te bekijken. Welke initiatieven, mooie plekjes zijn er en wilt u ons laten zien. Heeft u ideeën? Nodig ons en uw straat- en of buurtbewoners uit en wij komen naar u toe!

Op de fiets kom je verder
Op de fiets door uw buurt en wijk. Het college fietst graag met u op. Heeft u specifieke plekken die u onder de aandacht wilt brengen? Wij horen en zien graag waarom!
Burgemeester en wethouders zijn ook vrijwilliger voor Fietsmaatjes. Voor meer informatie hierover kijk op: www.fietsmaatjesleidenleiderdorp.nl.

Op de koffie in het gemeentehuis
De burgemeester en iedere wethouder heeft haar of zijn eigen portefeuille, eigen onderwerpen en verantwoordelijkheden. Wellicht heeft u ideeën en initiatieven die u graag bij hen onder de aandacht brengt. U kunt ons een e-mail sturen met uw voorstel en wij nemen contact met u op om een afspraak met een van de collegeleden te maken.

Wij nemen de koffie mee!
De gemeente beschikt samen met de gemeente Leiden over een Bus. De Bus komt naar u toe. Nodig ons uit en wij nemen koffie en stoelen mee. Wij zijn benieuwd naar de saamhorigheid in uw straat of buurt. Kent u elkaar? Onderhoudt u uw straat samen? Zijn er gezamenlijke initiatieven? Wat kunnen wij voor elkaar betekenen!

Mail ons via communicatie@leiderdorp.nl!

Laila Driessen, burgemeester
Angelique Beekhuizen, wethouder jeugdzorg, Wmo, onderwijs, communicatie en klantcontact, wijk- en buurtgericht werken
Willem Joosten, wethouder ruimtelijke ordening, wonen, economische zaken, verkeer, duurzaamheid, sport
Jeff Gardeniers, wethouder openbare ruimte, milieu, afval, financiën en bedrijfsvoering