Nieuwsbericht Het nieuwe jaar in - column van burgemeester Laila Driessen

Gepubliceerd op: 29 december 2021 12:25

Met Kerstmis net achter ons, staan we op de drempel naar een nieuw jaar. Laten we met elkaar de hoop uitspreken dat het een goed jaar wordt. Voor iedereen. En ja, beide zijn traditionele feesten waar we vaak met velen bij elkaar komen. En dat kan nu niet.

Maar ook in kleinere kring blijven het twee bijzondere dagen die mensen met elkaar verbinden. En dan maakt het niet uit of het in grote groep plaatsvindt of in kleine kring. Sterker nog: misschien is het juist wel weer eens fijn om het samen knus in intieme kring te vieren. Met meer aandacht voor elkaar.

Een landelijke krant vroeg lezers hun mooiste kerstherinneringen te sturen. Voor het grootste deel bleken dat kerstvieringen in kleine kring te zijn.

En laten we bovendien ook stilstaan bij al die mensen die kerst en oud en nieuw alleen doorbrengen.

Bovendien staat nieuwjaar in het teken van een nieuw begin. Met nieuwe voornemens voor het nieuwe jaar. Dat doen we vaak voor ons zelf. Laten we vasthouden wat goed ging en verbeteren wat beter kan. Namens de gemeente Leiderdorp wens ik iedereen een voorspoedig, veelbelovend en verbindend 2022 toe. Een jaar waarin ik hoop en verwacht velen van u weer te kunnen ontmoeten. Op naar het nieuwe jaar.

Tot spoedig allemaal en hartelijk groet,

Laila Driessen
Burgemeester Leiderdorp

Laila Driessen