Nieuwsbericht Hoe kunnen wij vrijwilligers nog beter ondersteunen?

Gepubliceerd op: 17 juni 2014 00:00

In Leiderdorp zijn veel vrijwilligers actief. Zij zijn onmisbaar omdat zij er onder andere voor zorgen dat verenigingen kunnen bestaan, mensen een dagje uit kunnen en activiteiten georganiseerd worden. Wij willen deze vrijwilligers zo goed mogelijk ondersteunen. Dit gebeurt onder andere door het bieden van activiteiten voor vrijwilligers zoals bijeenkomsten met een sociaal karakter en deskundigheidsbevordering, het bieden van de vrijwilligersverzekering en het uitreiken van de jaarlijkse vrijwilligersprijs.

Enquête voor vrijwilligers.
Om nu en in de toekomst vrijwilligers in Leiderdorp nog beter te kunnen ondersteunen, wordt een enquête gehouden onder vrijwilligers.

Bent u vrijwilliger? Dan kan het dat u een enquêteformulier heeft ontvangen via de organisatie waar u actief bent. Heeft u geen formulier ontvangen, maar bent u wel vrijwilliger en wilt u meewerken aan het onderzoek? Dan kunt u ook deelnemen via de online vragenlijst: http://survey.sgbo.nl/s/evw-ldd/ 

Het onderzoek sluit op 24 juli 2014.

Heeft u vragen over het onderzoek dan kunt u contact opnemen met Pieter Paardekoper, beleidsmedewerker gemeente Leiderdorp via ppaardekoper@leiderdorp.nl of op (071) 54 54 838. De resultaten van het onderzoek worden eind september gepubliceerd in het Leiderdorps Weekblad en via www.leiderdorp.nl.

vrijwilligers ansichtkaart