Nieuwsbericht Hoge Rijndijk afgesloten voor fietsers

Gepubliceerd op: 20 april 2010 00:00

De Hoge Rijndijk is ter hoogte van het viaduct rijksweg A4 tot en met 29 april afgesloten voor verkeer. Fietsers en voetgangers konden tot nu toe gebruik maken van een tijdelijk fiets-/voetpad. Ook voor hen is de Hoge Rijndijk van 27 tot en met 29 april volledig afgesloten.

De omleidingsroute voor fietsers en voetgangers loopt op deze dagen via de brug Oude Rijn of Oranjelaan/Heinekenpad. Deze omleiding wordt met borden aangegeven. Gemotoriseerde verkeer wordt omgeleid via de N11 en de Willem van der Madeweg/Burgemeester Smeetsweg. Ook hier geven borden de omleiding aan. Tijdens de volledige afsluiting worden heiwerkzaamheden verricht voor de plaatsing van de combi-/damwanden voor de verbreding van de A4.

Meer informatie
Als u vragen heeft over de verbreding van de A4 kunt u bellen naar de Centrale Informatielijn 0900 - 444 33 22. Wilt u op de hoogte te blijven van de werkzaamheden, meldt u zich dan aan voor de digitale nieuwsbrief die de aannemer namens Rijkswaterstaat uitgeeft. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief.A4BL@bamciviel.nl. Of kijk op www.rijkswaterstaat.nl/A4 of de website van de gemeente www.leiderdorp.nl.