Nieuwsbericht Informatiebijeenkomst over IKEA

Gepubliceerd op: 20 januari 2014 00:00

Op 27 januari 2014 organiseren de gemeente en IKEA een informatiebijeenkomst in de raadszaal van het gemeentehuis om u te informeren over het nieuwe bouwplan van IKEA. Vanaf 19.30 uur is het gemeentehuis open. Om 20.00 uur start de presentatie door IKEA. Vervolgens is er gelegenheid om vragen te stellen.

De wereld staat niet stil en ook binnen het IKEA Concept vindt er dagelijks ontwikkeling plaats. Als gevolg hiervan zag IKEA Nederland zich genoodzaakt om wijzigingen aan te brengen in het plan waarvoor in 2012 een onherroepelijke bouwvergunning eerste fase is verkregen.
Bij deze planwijzigingen wordt nog steeds voldaan aan vergunde randvoorwaarden als winkelvloeroppervlakte (14.500 m2), bedrijfsvloeroppervlakte (22.000 m2) en het aantal van 850 parkeerplaatsen. Een groter deel van het parkeren zal onder het gebouw gaan plaatsvinden, waarvoor een extra parkeerlaag wordt gecreëerd.
De start van de bouw van IKEA is afhankelijk van het verloop van de te volgen procedures en de uitkomst van de nieuwe vergunningaanvraag.