Nieuwsbericht Inloopavond ontwikkeling Lidl op het Amaliaplein

Gepubliceerd op: 03 mei 2017 09:30

De gemeente en Lidl hebben plannen voor het realiseren van een Lidl supermarkt en een aantal huurwoningen op het Amaliaplein, hoek Willem-Alexanderlaan met de Ericalaan. Om u nader te informeren over de plannen van Lidl in Leiderdorp, organiseren Lidl en de gemeente een inloopavond op woensdag 10 mei 2017 tussen 19.30 en 21.00 uur in het gemeentehuis, Willem-Alexanderlaan 1.

Naast medewerkers van Lidl zijn ook vertegenwoordigers van de gemeente Leiderdorp aanwezig om u te informeren over de plannen en uw vragen te beantwoorden. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan kunt ook op de hoogte blijven door u aan te melden voor de nieuwsbrief via projectontwikkeling@lidl.nl.

Tot slot nodigen wij u graag uit om u als kandidaat aan te melden voor de klankbordgroep Amaliaplein. Dit kan tijdens de inloopavond of door een mail te sturen naar bovenstaand e-mailadres. De klankbordgroep heeft als doel om mee te denken over de inrichting van de openbare ruimte en bestaat bij voorkeur uit 8 tot 10 belanghebbenden. Indien u meer informatie wenst over de klankbordgroep vertellen wij u hier graag meer over tijdens de inloopavond.

U bent van harte welkom op woensdag 10 mei 2017 tussen 19.30-21.00 uur in het gemeentehuis.