Nieuwsbericht Inloopbijeenkomst Ghoybos

Gepubliceerd op: 18 november 2015 09:45

Het Ghoybos in Oud Ade wordt ingericht als recreatieve trekpleister. De gemeente Kaag en Braassem is in gesprek gegaan over de inrichting met direct omwonenden, ondernemers en andere belanghebbenden. Uit deze gesprekken zijn doelstellingen, idee├źn en opgaven ontstaan.

Tijdens de inloopbijeenkomst informeert de gemeente inwoners van de gemeente Kaag en Braassem, Leiderdorp en ondernemers uit de omgeving over de status van het project. De deelnemers wordt gevraagd mee te denken over de verdere invulling van het Ghoybos; zowel als toekomstige gebruiker van het bos, maar ook als ondernemer die betrokken wil worden bij de inrichting en het beheer.

De bijeenkomst is op dinsdagavond 1 december van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis van Kaag en Braassem, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. U bent hierbij van harte welkom.

Meer informatie
Na de inloopbijeenkomst worden alle opmerkingen gebundeld en wordt er een ontwerp opgesteld. Begin 2016 is dit ontwerp klaar. Via www.kaagenbraassem.nl/ghoybos blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.