Nieuwsbericht Inloopbijeenkomst groot onderhoud Splinterlaan

Gepubliceerd op: 16 juli 2014 00:00

Woensdag 9 juli was er een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis over het groot onderhoud aan de Splinterlaan, dat naar verwachting in oktober 2014 uitgevoerd zal worden. Omwonenden zijn door medewerkers van de gemeente geïnformeerd over het groot onderhoud. Ook konden zij vragen stellen en opmerkingen maken. De opmerkingen die tijdens de inloopbijeenkomst gemaakt zijn, worden geïnventariseerd. Na de vakantieperiode wordt hier een terugkoppeling op gegeven via www.leiderdorp.nl/splinterlaan.

Keuze groen
Een gedeelte van de Splinterlaan krijgt een nieuwe inrichting voor de parkeerplaatsen. Ook het groen ter plaatse moet hierdoor opnieuw worden ingericht. Tijdens de inloopbijeenkomst zijn hier een aantal suggesties voor gepresenteerd. Deze kunt u terugvinden op www.leiderdorp.nl/splinterlaan.

Reactietermijn
Indien u niet bij de inloopavond aanwezig was kunt u op basis van de tekeningen, die u in kunt zien via www.leiderdorp.nl/splinterlaan, uw eventuele opmerkingen, aandachtspunten en suggesties meegeven door een mail te sturen naar Roland de Groot (projectleider) via rdegroot@leiderdorp.nl. Ook kunt u via dit e-mail adres uw voorkeur voor groen aangeven. Dit kunt u doen tot uiterlijk vrijdag 25 juli 2014. 

Blijf op de hoogte
Via www.leiderdorp.nl/splinterlaan houden wij u op de hoogte van het project. Ook kunt u zich abonneren op www.leiderdorpmail.nl. U ontvangt dan de updates in uw mailbox.