Nieuwsbericht Inloopbijeenkomst schoolzones

Gepubliceerd op: 18 november 2015 09:45

De gemeente is met het project Schoolzones bezig om de omgeving rond basisscholen en de routes naar school verkeersveilig in te richten. Afgelopen jaren zijn bij verschillende scholen al schoolzones gerealiseerd. Begin 2016 gebeurt dit ook bij de basisscholen Elckerlyc, Willem de Zwijger en Kastanjelaan.

In oktober is met ouders en direct omwonenden van deze scholen besproken welke situaties als onveilig worden ervaren en hoe die verbeterd kunnen worden. Met hun input hebben wij voorlopige ontwerpen voor de schoolzones en schoolroutes gemaakt. Deze tekeningen laten zien welke maatregelen we willen nemen of gaan onderzoeken om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Inloopavond
U kunt de tekeningen bekijken tijdens een inloopbijeenkomst op dinsdag 24 november 2015 van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis van Leiderdorp, Willem-Alexanderlaan 1. U heeft dan ook gelegenheid vragen te stellen en uw reactie op de plannen te geven. Uw reacties gebruiken we - waar mogelijk - om de ontwerpen te herzien en te verbeteren.

U bent van harte welkom.

Opmerkingen over de voorlopige ontwerpen kunnen nog tot 30 november 2015 worden gestuurd naar info@leiderdorp.nl onder vermelding van Schoolzones. De voorlopige ontwerpen zijn te bekijken op de pagina Schoolzones.

.