Nieuwsbericht Kerstwens van burgemeester Laila Driessen

Gepubliceerd op: 22 december 2020 16:10

Beste en geachte Leiderdorpse inwoners,

Dit is een kerstwens van een burgemeester die vol bewondering en waardering naar u kijkt. Ik zou aan iedereen willen vragen: hoe gaat het met u, op welke wijze houdt u deze ingewikkelde tijd vol?

De wereld is tot een hele andere snelheid gekomen, alles is anders en moest opnieuw bedacht of uitgevonden worden. Tegelijkertijd ontstonden ook heel veel mooie en warme initiatieven om elkaar te steunen en te laten zien dat we aan elkaar denken. Heel veel kon niet meer of kan nu nog steeds niet. Wij missen onze dierbaren om ons heen en een knuffel die we al lang niet meer aan elkaar kunnen geven.

Deze kerstdagen vieren we thuis met maar een paar andere familieleden of vrienden. Kerst en oud en nieuw zullen in ieder geval niet zijn zoals we ons hadden voorgesteld aan het begin van dit jaar.

Toch moeten we het met elkaar blijven volhouden. Het virus is nog lang niet weg. Houd u alstublieft aan de 1,5 meter afstand, was uw handen, vermijd drukte en draag een mondkapje waar het nodig is.

Probeer zoveel mogelijk rekening met elkaar te houden. Voor de hulpverleners, kwetsbaren en de ondernemers en nog vele anderen. Dat vraag ik ook aan u voor de oudjaarsnacht. Vier het met saamhorigheid en plezier, maar houd het feestelijk voor iedereen.

Laten we ook de komende tijd doorbrengen met veel respect voor elkaar en elkaars werk, zodat we samen het virus onder controle kunnen krijgen.

Leiderdorp is gewend om elke eerste zaterdag in januari van het nieuwe jaar bijeen te komen in ons gemeentehuis om elkaar een goed nieuwjaar te wensen. Ik betreur het zeer dat het dit jaar niet kan doorgaan. Al deze ontmoetingen houden we tegoed of doen we volgend jaar uitgebreid over.

Namens het gemeentebestuur wens ik u een heel gelukkig kerstfeest en een voorspoedig en gezond 2021.

Pas alstublieft goed op uzelf, uw dierbaren en de mensen om u heen en geniet van de mooie momenten.

Laila Driessen

Burgemeester Leiderdorp

Laila Driessen