Nieuwsbericht Kinderactiviteiten op woensdagmiddag in het MEC

Gepubliceerd op: 25 augustus 2010 00:00

klaproosDeze maand is het Milieu Educatief Centrum (MEC) in De Sterrentuin aan de Van Diepeningenlaan in Leiderdorp gestart met een reeks begeleide activiteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar op woensdagmiddag. Eens in de twee weken is er iets leuks te doen rond een natuurthema. Een activiteit begint om 14.00 uur en duurt twee tot drie uur. Voor deelname wordt een vergoeding gevraagd van ongeveer 2 euro per kind, afhankelijk van de activiteit.

 Mensen die persoonlijk op de hoogte willen blijven over de woensdagmiddagactiviteiten kunnen hun e-mailadres sturen naar het MEC met als onderwerp ‘woensdagmiddagactiviteit’. Zij worden dan via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de activiteiten van het MEC.

 Vorige week woensdag zijn we gestart met het maken van een bloemen- en bladerenpers. Omdat het enthousiasme van de deelnemers toen erg groot was, herhalen we deze activiteit. De kinderen die er niet bij konden zijn, hebben op 1 september dus weer een kans om een eigen bloemenpers te maken! De kinderen die op 18 augustus al een bloemenpers hebben, kunnen nu hun eigen (kringloop) papier maken voor hun gedroogde bloemen.

 Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.natuureducatie.nl. Of stel uw vragen via e-mail: mec@natuureducatie.nl. Bellen kan ook: 071 – 54 12 216.

De volgende kinderactiviteit heeft plaats op 15 september 2010.

Het MEC is te vinden in sociaal cultureel centrum De Sterrentuin, tegenover  de bibliotheek aan de Van Diepeningenlaan 110-E. Kijk voor meer informatie op www.natuureducatie.nl. Of stel uw vragen via: mec@natuureducatie.nl.