Nieuwsbericht Kom je eigen gipsfossiel maken bij het MEC

Gepubliceerd op: 27 juni 2012 00:00

Laatste woensdagmiddagactiviteit voor de zomervakantie…Fossiliseren… dat betekent een fossiel worden… of maken. In de natuur duurt dat vaak miljoenen jaren. Bij de woensdagmiddagactiviteit doen wij het iets sneller.

fossielen

 

Van zachte klei maken we ‘fossiele’ afdrukken van bladeren, bloemen, zaden, schelpjes. Op woensdag 4 juli kun je het in het Milieu Educatief Centrum komen proberen. Je mag ook zelf iets moois van huis meenemen dat je ooit hebt verzameld uit de natuur.

Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar mec@natuureducatie.nl. Het kost 2 euro per deelnemer.

In de zomervakantie

Wij zijn in de zomervakantie gewoon open op woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Er zijn dan geen speciale activiteiten, maar er is altijd wel iets te doen en te bekijken. Na de zomervakantie starten we weer met de natuuractiviteiten op de woensdagmiddag. Er is dan voor kinderen van 6 tot 12 jaar eens in de twee weken iets leuks en creatiefs te doen, buiten in het park en/of binnen in het MEC. Meld je aan voor de nieuwsbrief via mec@natuureducatie.nl. Dan blijf je op de hoogte van de woensdagmiddagactiviteiten.

Het MEC te vinden in Sociaal Cultureel Centrum De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110-E in Leiderdorp. Kijk voor meer informatie op www.natuureducatie.nl