Nieuwsbericht Kruisingen Buitenhoflaan en Dennenschans afgesloten tot en met 11 mei

Gepubliceerd op: 29 april 2015 10:20

Oostenschans

BAM Infra bv is druk bezig met herinrichting van de kruisingen Buitenhoflaan en Dennenschans. We geven u een overzicht van de omleidingen en de actuele verkeerssituatie. 

Kruising Buitenhoflaan
Tot en met 11 mei is de kruising Buitenhoflaan afgesloten voor verkeer. Verkeer wordt omgeleid via de Van der Havelaan en Meerburglaan.

Kruising Dennenschans
Ook de kruising Dennenschans is tot en met 11 mei afgesloten voor verkeer. Om de woningen goed bereikbaar te houden, wordt een tijdelijke doorsteek gemaakt.

Kruisingen Vronkenlaan en Heinsiusstraat
Op 28 april is de aannemer ook begonnen met voorbereidende werkzaamheden aan de verkeerslichten rondom de Vronkenlaan en de Heinsiusstraat. Dit werk heeft geen invloed op de bereikbaarheid en er zijn geen afsluitingen.

Rustig rijden
Ter hoogte van de werkzaamheden aan de kruisingen is één rijstrook per rijrichting beschikbaar. Er geldt een snelheidslimiet van 30 km/u en een inhaalverbod. Houd rekening met extra reistijd. Wij verzoeken u de werkzaamheden met lage snelheid te passeren, voor uw veiligheid en die van de wegwerkers.

Langzaam verkeer
Voetgangers en fietsers worden omgeleid via de andere kruisingen. Wij vragen u dringend deze omleidingsroutes te gebruiken en niet dwars over de werkvakken te lopen. Dat zorgt namelijk voor gevaarlijke situaties.

Openbaar vervoer
Tot en met 11 mei zijn de haltes Dennenschans aan beide zijden van Engelendaal opgeheven. Reizigers worden doorverwezen naar de halte Rietschans.

Extra vertraging voor doorgaand verkeer
Doorgaand verkeer wordt geadviseerd om tijdens de werkzaamheden aan Engelendaal te rijden via de Oude Spoorbaan en de N446. Helaas is op 23 april op de Oude Spoorbaan ter hoogte van de brug over de Dwarswatering een storing aan een hoogspanningskabel opgetreden. Liandon verricht daar momenteel reparatiewerkzaamheden. Een weggedeelte is daardoor zeker nog 1 week afgesloten. Houdt u dus rekening met ernstige vertragingen. Zie ook elders op deze pagina.

Vragen
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Bel dan naar de BAM omgevingstelefoon 06 12 62 36 29 of stuur een e-mail naar engelendaal@bamwegen.nl. BAM heeft elke woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur inloopspreekuur in de tijdelijke projectaccommodatie op de parkeerplaats van park De Houtkamp zijde Engelendaal. Meer informatie over het project vindt u hier.