Nieuwsbericht Leiderdorpse brug vanaf 23 juni weer opengesteld in beide richtingen

Gepubliceerd op: 20 juni 2018 14:05

De werkzaamheden aan de kruising Acacialaan – Persant Snoepweg- Van der Valk Boumanweg zijn bijna afgerond. Op zaterdag 23 juni is de Persant Snoepweg in beide richtingen weer opengesteld.

Hiervoor zijn nog een aantal afsluitingen en nachtwerkzaamheden nodig:

  • woensdag 20 juni en donderdag 21 juni deels asfalteringswerkzaamheden in de nacht;
  • vrijdag 22 juni vanaf 21.00 uur tot zaterdagochtend 23 juni 05.00 uur is de hele kruising afgesloten in verband met het asfalteren van de toplaag en het aanbrengen van de markering.

Dat betekent dat de Leiderdorpse brug in beide richtingen afgesloten is. Het verkeer moet omrijden via de A4. Fietsers kunnen aan beide kanten de Leiderdorpse brug over. De hulpdiensten hebben doorgang.

Een aantal bushaltes vervallen tijdens de werkzaamheden:
Burggravenlaan H. Rijndijk, Meerburgerkade, Leiderdorpsebrug, Van der Valkboumanweg, Van Poelgeestlaan, Vogellaan, Vronkenlaan alleen richting Leiden, Wilhelminabrug .
Advies:
vervangende haltes in Leiden: H. Rijndijk halte Burggravenlaan van 169, in Leiderdorp: Halte Vronkenlaan Heinsiuslaan

Vanaf maandag 25 juni zijn er nog een aantal weken restwerkzaamheden aan de gehele Persant Snoepweg. Het verkeer heeft daar weinig last van.

 

Blijf op de hoogte van het gemeentenieuws en neem een emailabonnement op onze nieuwsbrief via www.leiderdorp.nl/nieuwsbrief.