Nieuwsbericht Luister ‘s naar me…

Gepubliceerd op: 10 oktober 2012 00:00

Van 22 tot en met 26 oktober staat Leiderdorp in het teken van de Week van de Opvoeding. Het thema dit jaar is ‘Luister ’s naar me’.

In en rond het CJG worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Van inloopochtend in het CJG  tot yoga voor kinderen, van workshops over praten met je baby tot discussiëren met je puber. Aan elke leeftijdsgroep is gedacht. De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling en zorgt voor positieve aandacht voor opvoeden. Naar elkaar luisteren is daarbij erg belangrijk. Deze week biedt een mooie kans om ervaringen over opvoeden te delen, bevestiging te geven én te krijgen en de gewone alledaagse vragen aan elkaar te stellen. Want opvoeden doe je met elkaar.

Dit najaar organiseert het CJG een cursus Drukke Kinderen voor ouders van drukke kinderen van 4-12 jaar. De cursus start op maandag 22 oktober in CJG Katwijk. Voor meer informatie en aanmelding kijk op www.cjgcursus.nl en volg ons op twitter.com/cjgcursus

Wil je weten welke activiteiten in Leiderdorp georganiseerd worden, kijk dan op de website van het CJG: www.cjgleiderdorp.nl. Daar vind je ook informatie over bijvoorbeeld bedplassen, schoolkeuze of ADHD, maar ook over zwangerschap, scheiding of verslaving. Jongeren kunnen terecht op de speciale jongerenwebsite www.hoezitdat.info.

CJG