Nieuwsbericht Maak jouw onderneming succesvol door een bezoek aan de Startersdag

Gepubliceerd op: 03 maart 2020 13:40

Startersdag

Op woensdag 11 maart wordt hét kennis-, inspiratie- en netwerkevent georganiseerd voor alle starters, zzp'ers en small business ondernemers. In samenwerking met Economie071, gemeentes Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude organiseert Startersdagen.com een Startersdag waar alle ondernemers uit de regio terecht kunnen voor informatie en inspiratie over het ondernemerschap. Bezoek o.a. de informatiemarkt, volg een workshop of luister naar keynote speaker Franck Fielemon.

Programma
Voor iedereen in de omgeving Leiden die van plan is om een eigen bedrijf te gaan starten, of al een aantal jaren bezig is met een eigen onderneming is het aan te raden om naar de Startersdag Leidse Regio te komen. De avond zit vol informatie en inspiratie! Zo kunnen bezoekers vele bedrijven ontmoeten op een interactieve informatiemarkt en diverse workshops volgen over onderwerpen als privacyverklaring, naambranding, juridische business en tips voor ondernemers. Tijdens het programma worden de inschrijvingen voor de nieuwe ondernemersschool van SWO en Qredits geopend.

Keynote speaker – Franck Fielemon
In februari 2017 startte hij als deeltijdondernemer het bedrijf Omzetcoach.nl. De afgelopen drie jaar kon Franck met zijn team maar liefst vijfhonderd nieuwe klanten verwelkomen. Franck gebruikt een verkoopstrategie die hij Sociaal Verkopen noemt en een van de belangrijkste hulpmiddelen daarin is LinkedIn. Waaruit bestaat zijn complete strategie? Franck deelt op 11 maart zijn geheimen om effectief klanten aan te trekken en te werven.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via startersdagen.com/leiden2020. Het aanbod aan kennispartners en seminars wordt de komende weken aangevuld.