Nieuwsbericht Maatregelen tegen verspreiding Coronavirus (Covid-19)

Gepubliceerd op: 13 maart 2020 11:25

Het kabinet heeft op donderdag 12 maart extra maatregelen bekend gemaakt om verdere verspreiding van het coronavirus (Covid-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Dit heeft grote consequenties voor iedereen, maar ze zijn noodzakelijk. De gemeente Leiderdorp roept dan ook iedereen op om zich hieraan te houden.

De landelijke maatregelen tegen verspreiding van het nieuwe coronavirus hebben ook effect op de dienstverlening van de gemeente Leiderdorp.

Besloten is de kinderboerderij en het MEC tot 1 april te sluiten voor publiek en de dienstverlening aan te passen.

Heeft u een afspraak bij de balies van de gemeente?

De maatregelen van de regering betekenen dat we vanaf maandag 16 maart alleen de afspraken aan de balies van burgerzaken bij de gemeente behandelen die niet kunnen wachten.
Het gaat daarbij bijvoorbeeld om: geboorteaangifte en aangifte van overlijden. Als uw afspraak niet doorgaat, dan wordt er contact met u opgenomen om de afspraak af te zeggen. U wordt benaderd en hoeft ons niet te bellen.
Heeft u last van een verkoudheid, hoesten of koorts? En heeft u een afspraak bij de gemeente, dan verzoeken wij u vriendelijk om later een nieuwe afspraak te maken.

Vooralsnog gaat de overige dienstverlening van de gemeente Leiderdorp door. Houd er wel rekening mee dat het langer kan duren.

• Heeft u een vraag aan de gemeente? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@leiderdorp.nl
• Heeft u een dringende vraag, dan kunt u ook bellen met telefoonnummer 071 – 54 58 500. Houd er rekening mee dat u mogelijk langer dan gebruikelijk in de wacht staat.

Wij houden u op de website en via social media op de hoogte van eventuele verdere maatregelen.

Wij hopen op uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.