Nieuwsbericht Meemaakmagazine Proef de Streek binnenkort op de mat

Gepubliceerd op: 28 april 2021 15:45

Gratis magazine met leuke regioactiviteiten in de Streek van Verrassingen

Deze en komende week valt bij ruim 200.000 huishoudens het 'Proef de Streek' magazine op de mat. Binnen een straal van 15 km rondom Leiden ontvangen regiobewoners dit gratis "meemaakmagazine" dat vol staat met leuke tips, inspiratie en uitjes in de eigen streek, een Streek van Verrassingen. Het magazine is juist nu – een periode waarin een groot deel van Nederland in eigen regio recreëert of verblijft - een welkome bron van inspiratie.

Ontdek de geheimen van de Streek
Met het magazine worden bewoners in de groot Leidse regio verleid om op stap te gaan in de eigen regio. Een leuk dagje weg, maar ook een vakantie dichtbij kan. De Streek van Verrassingen biedt een Stad van Ontdekkingen en een zee aan mogelijkheden. Regiobewoners die denken hun eigen omgeving te kennen, worden zeker verrast. Van leuke nieuwe winkels tot bijzondere overnachtingsplekken. Van culinaire tips tot lokale producten. Het hart van het magazine biedt daarnaast een hoop streekvoordeel, aangeboden door diverse ondernemers uit de regio.

Verrassend en vlakbij
Het magazine komt op een goed moment. De horeca gaat vandaag weer open met haar terrassen en ook winkelen zonder afspraak is mogelijk. Daarnaast kiezen vooral gezinnen voor een dichtbij vakantie. Het magazine speelt met de inhoud hierop in. Hiermee wordt ook de lokale en regio ondernemers een hart onder de riem gestoken.

Nieuwe website
Niet alleen via het magazine ontvangen regiobewoners tips over een dag uit in eigen omgeving, via de net gelanceerde website streekvanverrassingen.nl is nog meer inspiratie te vinden. Van leuke nieuwe hotspots, vaarroutes en een bezoek aan de pluktuin tot aan nieuwkomers in de horeca of streekproducten. Een actueel, fris aanbod van activiteiten in eigen land en regio.

Streek van Verrassingen