Nieuwsbericht Meld uw mantelzorger aan voor de mantelzorgwaardering 2018

Gepubliceerd op: 12 september 2018 16:45

De gemeente Leiderdorp heeft grote waardering voor de enorme inzet van mantelzorgers in haar woonplaats. Om mantelzorgers te bedanken voor hun goede zorgen voor een inwoner uit Leiderdorp wil de gemeente een geldbedrag van €95,- overmaken op de bankrekening van de mantelzorger.

Voorwaarden
Een mantelzorger is een familielid, partner, vriend of kennis die langdurig en/of intensief voor zijn naaste zorgt. Mantelzorg is de extra zorg die iemand nodig heeft. Het gaat niet om de normale, dagelijkse zorg die partners, ouders, kinderen of andere huisgenoten aan elkaar geven. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de waardering is dat de mantelzorger langer dan 3 maanden en minimaal 8 uur per week zorg verleent aan een inwoner van Leiderdorp.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor 15 oktober via het aanmeldformulier op https://wijzijneva.nl/voor-mantelzorgers/de-mantelzorgwaardering/Leiderdorp of telefonisch via onderstaand telefoonnummer.
Het geldbedrag wordt rond de Dag van de Mantelzorg in november door de gemeente Leiderdorp op de rekening van uw mantelzorger gestort.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Eva info@wijzijneva.nl of 071-5161445.