Nieuwsbericht Meld uw woning (digitaal) aan bij de Nationale Duurzame Huizen Route

Gepubliceerd op: 25 augustus 2020 14:55

Heeft u thuis ervaring opgedaan met het toepassen van kleine en/of grotere duurzame maatregelen, zoals isolatie, het slim inregelen van systemen of zonnepanelen? Als ervaringsdeskundige bent u een grote inspiratie voor anderen die nog stappen willen zetten, dus doe dan mee met de Nationale Duurzame Huizen Route!

Logo DZHR

Hoewel in heel Nederland op zaterdag 31 oktober en 7 november 2020 via dit onafhankelijk platform weer huizen worden opengesteld om kennis en ervaring te delen, is fysieke openstelling niet noodzakelijk. U kunt ook meedoen door uw woning alleen als digitaal voorbeeld aan te melden. Als mensen dan vragen hebben, kunnen zij deze stellen via een online formulier. Indien u daarnaast/alsnog graag fysiek mee wilt doen, bepaalt u zelf hoeveel mensen u wilt ontvangen en hoe u uw presentatie wilt doen. Middels een geavanceerd inschrijfsysteem is het mogelijk de bezoekers in kleine groepen verspreid over de dag te ontvangen. Voorbeeldwoningen en het aanmeldformulier vindt u op www.duurzamehuizenroute.nl.

Tip: alle voorbeeldwoningen kunnen meedoen met de verkiezing 'Duurzaamste huis van Nederland'. Aanmelden voor de verkiezing kan nog tot 8 september, zie www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing.

DZHR 2