Nieuwsbericht Metamorfose jongerenwebsite Hoezitdat.info

Gepubliceerd op: 11 juli 2012 00:00

De vernieuwde jongerenwebsite Hoezitdat.info is online. De site heeft een metamorfose ondergaan en is in een kleurrijk jasje gestoken. De nieuwe site bevat veel afbeeldingen en diverse filmpjes die aansluiten bij de onderwerpen zoals veilig vrijen, seks en internet, pesten en gezond eten.

Hoezitdat.info is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar en beantwoordt vragen over school en opleiding, wonen en werken, alcohol en drugs, seks, relaties en het lichaam. De site is voor alle jongeren in de regio en bevat bijvoorbeeld tips voor het zoeken van een bijbaantje of het vinden van woonruimte. Maar ook bij zorgen over bijvoorbeeld relaties, alcohol of zelfs drugs, kunnen jongeren op Hoezitdat.info terecht. Hoezitdat.info geeft een eerste antwoord op de vraag van jongeren en bevat informatie en links naar organisaties die jongeren verder kunnen helpen. Daarnaast is het mogelijk om via e-mail, chat of telefoon anoniem vragen te stellen aan het team van Hoezitdat.info. Jongeren krijgen binnen één werkdag gratis antwoord. Hoezitdat.info is bedoeld voor jongeren die wonen in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nieuwkoop, Oegstgeest, Kaag en Braassem, Katwijk, Rijnwoude, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude.

Hoezitdat is de jongerenwebsite van de Centra voor Jeugd en Gezin in de regio Zuid-Holland Noord. De gemeenten in deze regio werken in www.hoezitdat.info samen met de kernpartners van de Centra voor Jeugd en Gezin (GGD Hollands midden en Kwadraad).

CJG