Nieuwsbericht Meubilair huidige gemeentehuis voor Leiderdorpse verenigingen

Gepubliceerd op: 26 oktober 2011 00:00

 

Gemeentehuis 

Eind van dit jaar verhuist de gemeente Leiderdorp naar de Willem-Alexanderlaan. Het huidige gemeentehuis moet na de verhuizing leeg opgeleverd worden, zodat er gesloopt kan worden. Een deel van het meubilair en de inventaris verhuist mee naar het nieuwe gemeentehuis, maar er blijft ook meubilair en inventaris achter. Verenigingen, stichtingen, sportclubs etc. van de gemeente Leiderdorp kunnen dit meubilair en inventaris waarschijnlijk goed gebruiken. Daarom organiseert de gemeente op
zaterdag 10 december van 9:00 – 12:00 een kijkochtend in het huidige gemeentehuis. Het is op die dag mogelijk om te kijken welk meubilair en inventaris u zou kunnen gebruiken voor uw vereniging, stichting, sportclub etc. Door middel van stickers kan er worden aangegeven voor welk meubilair u in aanmerking wilt komen. 

Nadat alle stickers zijn geplakt is er op zaterdag 7 januari 2012 van 9:00- 12:00 een ophaaldag. U kunt op die dag het meubilair en inventaris ophalen dat u heeft uitgezocht en dat eventueel door loting aan u is toegewezen (als er meerdere stickers op zijn geplakt). Het is niet mogelijk om het meubilair op een andere dag op te halen. Houdt u er rekening mee dat als u niet in staat bent om op 7 januari het meubilair op te halen u geen meubilair kunt uitzoeken op 10 december. U zult dit meubilair bovendien zelf moeten demonteren, verplaatsen en vervoeren.

Wij hopen dat wij op deze manier veel verenigingen, stichtingen en sportclubs blij kunnen maken. Indien u nog vragen heeft dan kunt u iedere dag tot 13:00 contact opnemen met Femke Anker, per telefoon (071) 54 59 900 of per e-mail fanker@leiderdorp.nl .