Nieuwsbericht Milieu Educatief Centrum gaat weer open!

Gepubliceerd op: 22 mei 2019 09:20

Op woensdagmiddag 29 mei wordt het Milieu Educatief Centrum (MEC) in De Sterrentuin feestelijk heropend onder begeleiding van de burgemeester Laila Driessen, wethouder Daan Binnendijk en een groep kinderen.

Bewonersmarkt en kinderactiviteiten
Om 14.30 uur start een informatieve bewonersmarkt met een duurzaam, groen tintje. Op de bewonersmarkt staan kraampjes van onder andere: GOED Leiderdorp (EnergieAmbassadeurs, coach goed inzamelen, straatjutters etc.), Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid (IVN), Gemiva, de gemeente en nog veel meer. Ook voor kinderen is van alles te doen, zoals slootje vissen en aardbeien kweken.

Heropening MEC

Officiƫle opening
Om 14.30 uur gaat de burgemeester samen met een groep kinderen het nieuwe bijenhotel onthullen. De burgemeester en kinderen planten ook de laatste laatste plantjes in het MEC zodat het echt helemaal af is. Daarna opent wethouder Daan Binnendijk de deuren van het nieuwe MEC officieel en kan iedereen een kijkje nemen. Meer informatie over het MEC en de heropening leest u op www.natuureducatie.nl. We zien u graag de 29ste bij het nieuwe MEC!