Nieuwsbericht Natuurlijk creatief in het MEC

Gepubliceerd op: 25 januari 2012 00:00

Eens in de twee weken is er voor kinderen van 6 t/m 12 jaar op woensdagmiddag iets leuks te doen rond een natuurthema in het MEC. Op 1 februari is het thema kringlooppapier.

Deze keer ga je van zelfgemaakte pulp van oude kranten papier maken, waarna je het mooi kan versieren, bijvoorbeeld door gedroogde blaadjes er in mee te persen, of er een kleurtje aan te geven.

Deelname is alleen mogelijk na aanmelden via e-mail mec@natuureducatie.nl of tel. (071) 5412216. Deelname kost 2 euro. De activiteit is op woensdag 1 februari, start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Mensen die op de hoogte willen blijven van de activiteiten op woensdag- en zondagmiddag kunnen zich aanmelden voor de tweewekelijkse nieuwsbrief van het MEC via mec@natuureducatie.nl.

Ook op zondag is er in het MEC veel te zien en te doen. Zo kun je in deze periode een uilenbal uitpluizen of een pindasnoer rijgen voor de vogels. En verder is er altijd wel iets leuks te ontdekken.
Het Milieu Educatief Centrum (MEC) is te vinden in het gebouw De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110-E in Leiderdorp. Kijk voor meer informatie op www.natuureducatie.nl.


papiermaken_03 kopiefoto Andre Biemans