Nieuwsbericht Natuurpoppetjes maken van herfstproducten

Gepubliceerd op: 22 september 2010 00:00

kindermiddag MECDe kindermiddag in het Milieu Educatief Centrum (MEC) op woensdag 29 september heeft alles te maken met de herfst.  Eerst worden buiten typische herfstproducten verzameld zoals eikels en kastanjes en vervolgens mag je er je eigen fantasie op loslaten door er bijvoorbeeld bijzondere en eigenzinnige poppetjes van te maken.

Deelnemers kunnen ook zelf thuis alvast iets verzamelen en dat meenemen. Denk bijvoorbeeld aan zaden, harde vruchten en zaadpluis.

 Liefhebbers die verzekerd willen zijn van een plekje kunnen zich van tevoren aanmelden voor de activiteitenmiddag via e-mail mec@natuureducatie.nl (onder vermelding van ‘natuurpoppetjes’) of telefonisch: 071-54 12 216.

 Eens in de twee weken is er voor kinderen van 6 tot 12 jaar iets leuks te doen in het MEC rond een natuurthema. Het begint altijd om 14.00 uur en duurt twee tot drie uur. Deelname kost gemiddeld 2 euro per kind.

Wie persoonlijk op de hoogte wil blijven van de woensdagmiddagactiviteiten, kan zijn e-mailadres sturen naar het MEC met als de aanduiding ‘woensdagmiddagactiviteit’. Je wordt dan via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de activiteiten van het MEC.

 Tot ziens in het MEC!

Het MEC is te vinden in sociaal cultureel centrum De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110-E in Leiderdorp. Kijk voor meer informatie op www.natuureducatie.nl.

 

Foto