Nieuwsbericht Nieuwe Kluswijzers in 15 gemeenten

Gepubliceerd op: 03 februari 2010 00:00

De nieuwe Kluswijzers zijn uit. Het doel van deze brochures is om klussen  in en om het huis op milieuvriendelijke wijze te stimuleren. Dit kan met materialen die bij de ‘gewone' doe-het-zelfwinkel te koop zijn. De Kluswijzers zijn te vinden bij gemeentehuizen, openbare bibliotheken en doe-het-zelfzaken in de regio.

Er bestaan Kluswijzers over schilderen, tuinieren, woning inrichten, isoleren en klussen & verbouwen. Het is inmiddels de vijfde druk van deze populaire brochures over duurzaam klussen. De Kluswijzers zijn in een nieuw jasje gestoken en geactualiseerd.

Kluswijzer is een uitgave van Milieucommunicatie Holland Rijnland en Rijnstreek (een samenwerkingsverband  tussen de gemeenten Leiderdorp, Leiden, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnwoude, Teylingen, Voorschoten, Zoeterwoude) en de Milieudienst West-Holland.

De Kluswijzers zijn ook digitaal beschikbaar via de website van de milieudienst. Zie www.mdwh.nl/particulieren/bouwen-en-verbouwen (directe link staat in de rechtermarge).