Nieuwsbericht Nieuwe verkeerssituatie Ericalaan ter hoogte van het viaduct A4

Gepubliceerd op: 20 april 2011 00:00

Op de Ericalaan ter hoogte van het viaduct A4 geldt vanaf maandag 2 mei tot eind van dit jaar een nieuwe verkeersituatie. Deze verkeerssituatie is noodzakelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden van de verdiepte ligging.

Tijdens deze situatie rijdt het gemotoriseerde verkeer over één rijbaan onder het viaduct A4 door. Het verkeer wordt met verkeerslichten geregeld. Het gedeelte van de Ericalaan tussen de Willem-Alexanderlaan en de Hoogmadeseweg wordt voor het doorgaand gemotoriseerd verkeer afgesloten. Deze afsluiting is nodig om voldoende doorstroming van het verkeer op de Willem-Alexanderlaan en de Mauritssingel te garanderen. Het verkeer wordt omgeleid via de Simon Smitweg. De omleidingroute wordt met gele borden aangegeven. Fietsers en voetgangers kruisen met ingang van eind april de bouwkuip bij de Ericalaan via een passage van aaneengeschakelde containers.

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden voor de verbreding van de A4 vindt u op www.rws.nl/A4 en via de informatielijn 0800-8002.

Combinatie A4 Burgerveen - Leiden werkt in opdracht van Rijkswaterstaat aan de verbreding van de A4. Hierbij willen wij u informeren over de werkzaamheden ten behoeve van de verdiepte ligging die binnenkort in uw directe woonomgeving plaatsvinden.