Nieuwsbericht Oasen legt nieuwe drinkwaterleiding onder Persant Snoepweg

Gepubliceerd op: 25 november 2014 14:12

Oasen is vorige week gestart met vervanging van de drinkwatertransportleiding langs de Engelendaal. Ter hoogte van de Van der Havelaan en de Buitenhoflaan werd een nieuwe leiding onder de Engelendaal geboord en aangesloten op het bestaande leidingnet. Het werk verloopt voorspoedig en daarom wordt dit jaar ook nog een nieuwe leiding onder de Persant Snoepweg aangelegd. De werkzaamheden duren van 1 tot en met 19 december.

Aannemer Dura Vermeer legt de leiding van Engelendaal naar Simon Smitweg aan de zijde van Voorhof. Om overlast voor de omgeving te beperken, wordt de nieuwe leiding door de bestaande oude leiding getrokken.

Hinder
Gedurende de werkzaamheden moeten fietsers en voetgangers rekening houden met hinder. Het voetpad en het fietspad op de Engelendaal worden vanaf de Gallaslaan afgesloten. Oversteken van Engelendaal naar Simon Smitweg en omgekeerd is aan de zijde van Voorhof niet mogelijk. Ook is op de Simon Smitweg (zijde Holtlant) geen fietsverkeer mogelijk tussen Engelendaal en Hoogmadeseweg. Borden geven de omleidingsroutes aan. Bekijk de verkeersmaatregelen.
Indien nodig, worden voor autoverkeer op de Simon Smitweg tijdelijk verkeersregelaars ingezet. Afsluiting van het water is niet nodig.

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over de uitvoering? Neemt u dan contact op met de heer Nico van Wirdum van Dura Vermeer. E-mail: n.v.wirdum@duravermeer.nl Telefoon: 06 29 59 72 37.
Bezoek de website van Oasen voor informatie over vernieuwing van de waterleiding .