Nieuwsbericht Ondernemersdag071: voor en door ondernemers

Gepubliceerd op: 07 februari 2017 14:05

De gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio en VNO-NCW organiseren op dinsdag 21 februari de eerste regionale ondernemersdag. Inspiratiesessies, een talkshow met regionale ondernemers en een netwerkborrel vormen de mix waarmee regionale ondernemers worden geïnspireerd en met elkaar in contact worden gebracht. Centraal staat het thema 'Geheimen van de Leidse regio', dus er valt die dag genoeg te ontdekken.

Geheimen van de Leidse regio
De Leidse omgeving bruist van het ondernemerschap! Ondernemers zijn weer positief gestemd over de toekomst, moeilijke tijden laten ze achter zich en het is weer tijd om te bouwen. De werkgelegenheid stijgt, innovatieve ideeën schieten als paddenstoelen uit de grond en er vindt steeds meer samenwerking plaats tussen ondernemers uit de gehele regio. Maar wat kenmerkt onze regio nu precies? Waar liggen kansen? En hoe staat de regio er nu echt voor? Dit soort geheimen zullen worden onthuld. Doe er je voordeel mee als ondernemer met ambitie en schrijf je in!

Divers programma
Het event begint om 15.30 uur met vier inspiratiesessies. Daarin is er voor elke ondernemer wat wils! Tijdens Ondernemersdag071 valt er namelijk veel te kiezen. De inspiratiesessies worden verzorgd door regionale ondernemers. Ieder van hen brengt een inspirerend verhaal over ondernemerschap, zijn of haar eigen geheim. Wat zijn de uitdagingen die je zoal tegenkomt bij de groei van start-up naar scale-up? Hoe start je vanuit een bèta achtergrond een onderneming? Wat vraagt ondernemerschap van je als continu innoveren noodzakelijk is? En wat doet het met je als persoon als je onderneming groeit?

Op het programma staan:
1. Liquidseal: de weg van start-up naar scale-up.
2. BaseClear: Ondernemen in een groeisector gaat als vanzelf. Of toch niet?
3. Infotheek: Je klant op nummer 1 brengt je bedrijf op nummer 1.
4. Parlevliet & Van der Plas: It's all about people, personeel op nummer 1!

Talkshow
Na de inspiratiesessies begint om 17.15 uur de talkshow 'Bij Leendert aan tafel'. Diverse gasten zullen praten over de ontwikkelingen in de Leidse regio, geheimen rondom ondernemerschap en the next step in ondernemen. De gesprekken worden afgewisseld door sidekick Shelly Sterk, bekend van onder meer het televisieprogramma Galileo.

Networkborrel
Na afloop kan men napraten tijdens de netwerkborrel onder het genot van een hapje en een drankje.
Het event wordt gehouden in CORPUS Congress Centre in Oegstgeest en wordt mede mogelijk gemaakt door Economie071 en Rabobank Leiden-Katwijk. Unity FM treedt op als mediapartner.
Meer informatie en inschrijven kan via www.ondernemersdag071.nl.

 

Ondernemersdag071