Nieuwsbericht Ontdek de Munnikkenpolder op 28 september

Gepubliceerd op: 25 september 2019 09:35

Op zaterdag 28 september van 15.00- 16.30 uur gaan de gidsen van het IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) de Munnikkenpolder in. In de polder is van alles te zien: paddenstoelen, bloemen in hun tweede bloei, vogels, ganzen. Welke? Dat gaan we uitvinden. En er is een verrassing! We hopen dat u mee komt kijken.

We verzamelen onderaan de brug over de A4 in de polder vanaf 14.50 uur en vertrekken om 15.00 uur. De excursie wordt deels fietsend gedaan, bent u te voet? Geen probleem, u kunt zich steeds lopend bij de groep voegen. Houdt u er rekening mee dat het in de polder altijd kouder is dan in het dorp. Een kijker en/of een vogelboek en eventueel een paraplu zijn handig. Aanmelden is niet noodzakelijk.

wandeling munnikkenpolder

Routebeschrijving naar verzamelpunt
U loopt of rijdt de Boomgaardlaan helemaal uit - daar kan geparkeerd worden - en volgt dan het pad
naar het noorden. U kunt het verzamelpunt ook bereiken via de Willem - Alexanderlaan, de opgang naar de brug over de A4 is schuin tegenover het gemeentehuis (fietsen of ± 10 minuten lopen). Of via het Boomgaardpad, deze vindt u net vóór de Munnikkenbrug aan uw rechterhand. Het betonnen fiets- en wandelpad loopt onder de A4 door.

IVN-excursies gaan altijd door, tenzij er onweer voorspeld wordt. Meer informatie over de excursie: maddyvanholland@ziggo.nl.