Nieuwsbericht Op zoek naar de lente

Gepubliceerd op: 14 mei 2013 00:00

Op deze woensdag 22 mei kunnen de jonge deelnemers het volle uit het voorjaar halen tijdens een begeleid lente-speurpad door park De Houtkamp.  Langs een route is van alles te doen en te vinden in en over de uitlopende, bloeiende, zingende en pasgeboren natuur.  Maar we gaan ook zoeken naar verborgen ‘schatten’ die te vinden zijn met een speciale GPS-ontvanger die alleen de richting en de afstand tot een schat aangeeft. En dan is het nog de vraag waar het precies is verstopt: in een holle boom, onder een brug, onder de grond, of juist hogerop...? Speuren en verzamelen dus op 22 mei bij het MEC.

De activiteit start om 14.00 uur in het MEC in de Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110(e), en duurt tot 16.00 uur. Aanmelden kan per e-mail naar mec@natuureducatie.nl.  Kosten zijn 2 euro per deelnemer; leeftijd 6 -12 jaar.

De woensdagmiddagactiviteiten vinden om de twee weken plaats.
Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten op woensdag- en zondagmiddag? Meld u aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief van het MEC via mec@natuureducatie.nl.
Het MEC is te vinden in het gebouw De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110-E in Leiderdorp. Kijk voor meer informatie op
www.natuureducatie.nl en op Facebook.

Lentepad
foto: Andre Biemans