Nieuwsbericht Park in ’t Heerlijk Recht is klaar

Gepubliceerd op: 17 april 2013 00:00

U kunt gebruik maken van het park, maar we vragen u wel om voorlopig op de paden te blijven, zodat het groen de kans krijgt om te groeien.

En het is prachtig geworden; de opzet van het park is groen, op den duur, in al zijn variaties van bomen, struiken en bloemen. Voor jong en oud is er een sport- of speelgelegenheid, een basketbal- en voetbalveldje, een jeu-de-boulesbaan, een natuurlijk speelbos voor de jeugd van 6-14 jaar en een speelplek voor de jongste kinderen. Een deel van het park dat rondom het centrale deel ligt, is een mooi glooiend en rustig landschap gebleven. Over het park verspreid, staan bankjes om te zitten en te genieten.

In 2010 is de gemeente in coproductie met de buurtbewoners het project voor de inrichting van de Kleine Zandput in ’t Heerlijk Recht gestart. Het ontwerp de Groene Schans kwam als beste uit de bus en was favoriet onder de buurtbewoners. Na 3 jaar hard gewerkt te hebben aan het ontwerp en de uitvoering wordt het park de Groene Schans op donderdag 6 juni officieel geopend.