Nieuwsbericht Participatiesessie op 6 juli over openbare ruimte Pinksterbloem

Gepubliceerd op: 30 juni 2021 11:45

Op 6 juli organiseren woningcorporatie Rijnhart Wonen en de gemeente een participatiesessie over de inrichting van de buitenruimte van de drie nieuwe woongebouwen aan de Pinksterbloem. De participatiesessie is bedoeld voor direct omwonenden en belanghebbenden. De sessie begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur. Ze vindt plaats in het wijkgebouw aan de Van der Marckstraat 19 in Leiderdorp.

Rijnhart Wonen wil de drie bestaande woongebouwen aan de Pinksterbloem slopen en vervangen door nieuwbouw. Op 17 juni 2021 hebben Rijnhart Wonen en de gemeente de plannen toegelicht aan omwonenden en belanghebbenden. Tijdens deze bijeenkomst zijn ook de schetsontwerpen voor de nieuwbouw en de omringende openbare ruimte gepresenteerd.

De sessie op 6 juli gaat over de toekomstige inrichting van de groene ruimte tussen de drie woongebouwen, de zijde voor langsparkeren en haaksparkeren in Pinksterbloem en de beplanting. Hierover gaan Rijnhart Wonen, de gemeente en landschapsarchitect Peter Verkade graag met de aanwezigen in gesprek. Zij kunnen ideeën en wensen voor de inrichting van de groene tussenruimte meegeven. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen beoordelen wij of we aansluitend een 2e sessie houden.

Aanmelden
U kunt zich via de website van Rijnhart Wonen aanmelden voor de bijeenkomst.