Nieuwsbericht Paspoortservice Leythenrode

Gepubliceerd op: 28 april 2010 00:00

identificatieOp maandagochtend 10 mei, tussen 10.00 uur en 12.00 uur organiseert de gemeente Leiderdorp met Stichting Pluspunt een paspoortservice in verpleeghuis Leythenrode. De service is bedoeld voor inwoners van Leiderdorp die niet zelfstandig naar het gemeentehuis kunnen komen. Zij kunnen deze ochtend een paspoort aanvragen en een pasfoto laten maken. Ook bij vermiste documenten kan men terecht voor registratie en een nieuwe aanvraag. Het nieuwe paspoort wordt na vijf werkdagen persoonlijk bij de aanvrager bezorgd. De pasfoto's kosten 4 stuks voor € 10 en 8 stuks voor € 12,50. Een paspoort kost € 50,90 en een identiteitskaart € 42,85. Wel wordt vriendelijk verzocht zoveel mogelijk gepast contant te betalen.

Haal- en brengservice
De haal- en brengservice zorgt ervoor dat ook klanten die niet in verpleeghuis Leythenrode wonen van deze dienst gebruik kunnen maken. De haal- en brengservice is te reserveren via de gemeente Leiderdorp, tel: 071 5458500

Wmo
Ook is deze ochtend een medewerker van de WMO aanwezig die u o.a. kan informeren over huishoudelijke hulp, woningaanpassingen, vervoersvoorzieningen, rolstoelvoorziening.

 

De paspoortservice vindt plaats in verpleeghuis Leythenrode, Hoogmadeseweg 55 in Leiderdorp