Nieuwsbericht Presentatie schetsontwerpen inrichting Kleine Zandput

Gepubliceerd op: 23 juni 2010 00:00
Vier werkgroepen presenteren dinsdag 29 juni in het gebouw van de schaats- en skeelerclub Weteringpark (SSCW) aan de Boomgaardlaan in Leiderdorp hun schetsontwerpen voor de inrichting van de Kleine Zandput. 

Voorheen was er sprake van dat het tennispark aan de Plantage zou verhuizen naar de Kleine Zandput. Dit ging echter niet door. De gemeenteraad besloot vervolgens begin dit jaar omwonenden en gebruikers de kans te geven een nieuwe inrichting uit te werken voor de Kleine Zandput.

Op 10 mei jl.  is door zo'n 50 belangstellenden een enthousiast begin gemaakt met het gezamenlijke ontwerpproces voor de Kleine Zandput . Tijdens deze eerste bijeenkomst bleek dat er al veel ideeën waren voor de inrichting van de locatie. Tevens was er de gelegenheid om in te schrijven voor deelname aan een werkgroep. Uiteindelijk gingen vier werkgroepen hard aan het werk met het maken van een eigen schetsontwerp.

De presentatie van deze ontwerpen vindt plaats om 19.30 uur in het pand van de Stichting SSCW aan de Boomgaardlaan 18. Leden van de werkgroepen zijn uitgenodigd de plannen van commentaar te voorzien.