Nieuwsbericht Profiteer nu van flinke korting op isolatiemaatregelen

Gepubliceerd op: 28 september 2011 00:00

In een slecht geïsoleerde woning gaat maar liefst 35% van de warmte verloren. Door een woning goed te isoleren wordt niet alleen meer wooncomfort bereikt maar nemen ook de energielasten af.

Met de campagne ‘Snel en voordelig uw huis isoleren’ die in oktober van start gaat, wil de gemeente Leiderdorp haar inwoners informeren over de verschillende mogelijkheden om snel en voordelig een woning te isoleren.

Isoleren met korting

Het Energieservicepunt heeft speciaal voor huisbezitters uit de regio een actieaanbod geregeld bij een aantal betrouwbare isolatiebedrijven. De investering die nodig is om uw huis goed te isoleren, verdient u nu nog sneller terug via een lagere energierekening.

Offerte aanvragen

Bij het nemen van isolatiemaatregelen komt veel kijken. Het Energieservicepunt informeert u over en biedt praktische hulp bij het uitvoeren van de isolatiemaatregelen. Via www.energieservicepunt.nl/isolatieactie kunt u een offerte voor uw woning aanvragen.

Initiatief van Energie voor de toekomst

Het Energieservicepunt is een initiatief van Energie voor de toekomst, de klimaatcampagne van de Milieudienst West-Holland en de gemeenten uit de regio Holland Rijnland. Het doel van deze campagne is CO2-uitstoot verminderen door energiebesparing en duurzame energieproductie. Inwoners, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheid werken hierbij samen.