Nieuwsbericht Rioolwerkzaamheden Engelendaal

Gepubliceerd op: 02 januari 2012 00:00

werk riool kopie
De gemeente werkt momenteel aan riolering onder de Engelendaal ter hoogte van de kruising met de Persant Snoepweg. De werkzaamheden duren tot ongeveer 24 februari 2012.

Tijdens deze werkzaamheden kan het verkeer hinder ondervinden, omdat de kruising Engelendaal en Persant Snoepweg in 2 fases is afgesloten:

  • fase 1 (inmiddels afgerond): van 16 januari t/m 2 februari 2012 het gedeelte Engelendaal richting Persant Snoepweg. Verkeer wordt vanaf de Engelendaal omgeleid via de Gallaslaan en Voorhoflaan naar de Persant Snoepweg.
  • fase 2: van 6 februari t/m 24 februari 2012 het gedeelte Engelendaal vanaf de Persant Snoepweg. Verkeer wordt vanaf de Persant Snoepweg omgeleid via de Voorhoflaan en Gallaslaan naar de Engelendaal.

De data van fase 2 zijn afhankelijk van de vorstperiode. Als de vorst in de grond zit, moet het werk worden uitgesteld. Over eventuele aanpassingen in de planning informeren wij u in Gemeente aan Huis en op www.leiderdorp.nl.

Tijdens de werkzaamheden rijdt buslijn 249 via de Gallaslaan en Voorhoflaan. Daarmee vervalt halte Leythenrode/Engelendaal tijdelijk. Hulpdiensten kunnen gedurende de werkzaamheden gebruik blijven maken van de Engelendaal. Voor vragen over de werkzaamheden en faseringen kunt u contact opnemen met Jakko Swart van Gemeentewerken Leiderdorp. Hij is te bereiken op telefoonnummer (071) 545 85 45 of via e-mail jswart@leiderdorp.nl.

plaatje riool