Nieuwsbericht Schitteren in De Sterrentuin

Gepubliceerd op: 12 januari 2011 00:00

knutselen in het MECDe Sterrentuin mag zijn naam best eens eer aandoen. Wie helpt ons, van het Milieu Educatief Centrum, het sociaal cultureel werk (SCw) en de bibliotheek, mee om de  hal van De Sterrentuin schitterend te maken? We gaan grote planeten, sterren, zonnen, manen en kometen maken van papiermaché. Dat is een flink project waar we op meerdere woensdagen samen aan kunnen werken.

Woensdagmiddag 19 januari wordt de aftrap genomen. Dan gaan we met kippengaas, behangplak en papier aan de slag en maken een begin met het maken van de hemellichamen. In de weken die volgen worden op de woensdagen, om de week, de creaties steeds mooier gemaakt.  Op 2 maart wordt dit thema op feestelijke wijze afgesloten.

Ben jij 6 jaar of ouder, geef je dan nu op voor het project ‘Schitteren in De Sterrentuin’. Het kost niets, maar geef je wel snel op bij het MEC of bij SCw, want vol = vol. We beginnen iedere keer om 14.00 uur en het duurt tot 16.00 uur.

 Wie meer informatie wil over deze en andere activiteiten van het MEC, kan zich aanmelden voor de tweewekelijkse e-nieuwsbrief via mec@natuureducatie.nl met als onderwerp ‘MEC-activiteiten’. Aanmelden kan ook bij SCw http://www.scwleiderdorp.nl/.

 Tot ziens in De Sterrentuin!

 De Sterrentuin is te vinden aan de Van Diepeningenlaan 110-E in Leiderdorp.

 Foto-onderschrift: Eens in de twee weken is er een activiteit in het Milieu Educatief Centrum