Nieuwsbericht Snel en eenvoudig energie besparen

Gepubliceerd op: 15 april 2010 00:00

EnergieservicepuntLeiderdorp is samen met veertien regiogemeenten gestart met een campagne om energiebesparende maatregelen in huis te stimuleren. Het Energieservicepunt is in het leven geroepen om u als huisbezitter - via de speciaal ontwikkelde website http://www.energieservicepunt.nl/ - te informeren over energiebesparende maatregelen. En vooral om praktische hulp te bieden bij de uitvoering.

Een kijkje op deze website maakt meteen duidelijk welke stappen nodig zijn om uw huis op een voordelige manier klaar te maken voor de toekomst. Ook vindt u op http://www.energieservicepunt.nl/ alle kortingsacties en subsidieregelingen van het moment.

Toegang tot energiebesparende maatregelen
Alle kleine beetjes helpen bij het aanpakken van de klimaatverandering. Van het isoleren van een huis tot het plaatsen van spaarlampen. Door in uw huis energiebesparende maatregelen te nemen, kunt u bovendien behoorlijk wat geld besparen. En uw wooncomfort verhogen.

Offerte bij betrouwbare en erkende bedrijven
Het Energieservicepunt verschaft u graag toegang tot alle (goed betaalbare) mogelijkheden om energiezuiniger te wonen. Voor sommige van die maatregelen zijn wel experts nodig. Zoals bij het installeren van een nieuwe hr-ketel en zonnepanelen, of bij het isoleren van uw woning. Het Energieservicepunt helpt u met een offerteaanvraag bij betrouwbare en erkende installatie- en isolatiebedrijven.

Initiatief van Energie voor de toekomst
Het Energieservicepunt is een initiatief van Energie voor de toekomst (http://www.energievoordetoekomst.nl/), de klimaatcampagne van de Milieudienst West-Holland en de gemeenten uit de regio Holland Rijnland en de Rijnstreek. Het doel van deze campagne is CO 2 -uitstoot verminderen door energiebesparing en duurzame energieproductie. Inwoners, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheid werken hierbij samen. Doet u ook mee?